Bouwkundige leiders
Wij zoeken meerdere bouwkundige leiders die in de moderne tijd gewend zijn te werken. Projecten gaan al lang niet meer over laagste prijzen zonder toegevoegde waarde. Gaan niet meer over het uitknijpen van onderaannemers en leveranciers. Samenwerkingen gaan over respect en meerwaarde bieden naar alle partijen aan tafel. Samenwerken met collegae moet gaaf zijn, gezellig en inspirerend. De projectleiders, projectmanagers en managers die wij zoeken passen bij deze terminologie.

Dienend én inspirerend
Als jij begrijpt wat dienend leiderschap is, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Voor de opdrachtgevers waarmee wij werken past deze stijl ook goed: van ego naar eco. Je inspireert teamleden, opdrachtgevers en samenwerkingspartners op tactisch en technisch vlak. Jij snapt dat je organisaties en projecten alleen maar vooruit kunt helpen door goed te luisteren, goed aan te voelen en de juiste beslissingen te (helpen) nemen.

Wordt eens concreet!
Wij snappen dat je iets meer kader fijn vindt. Concreet zoeken wij naar een projectleider woningverbetering voor zowel de aannemende als opdrachtgevende kant. Twee mannen/vrouwen dus. Daarnaast zoeken wij een projectmanager kantoorrenovaties voor de aannemende kant. Tot slot zoeken wij een manager voorbereiding; iemand die met zijn team projecten op innovatieve wijze binnenhaalt.

Wij zoeken mensen die 32-40 uur kunnen en willen werken in straal Utrecht-Amsterdam. Beloning is prima geregeld, maar daar ga jij primair toch niet voor. Jij reageert omdat je intrinsiek iemand bent die vooruitgang wilt boeken en vindt een goed salaris daar logische waardering voor.

GrijsGroen
Werft en selecteert mensen die op zoek zijn naar meer werkgeluk. Wij geloven in competenties en intenties en niet zozeer in bewezen ervaring. Als jij hierin geïnteresseerd bent bieden wij jou een gratis kan-ik-gelukkiger-worden-in-mijn-werk? sessie aan.

Interesse? Stuur een email naar tjeerd@grijsgroen.nl en wij nemen contact met je op!