Toen werd geluk heel gewoon

De titel van het beleidsplan van GrijsGroen. Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met wat je doet. Wat jij doet moet in lijn zijn met wie jij bent. Loesje verwoordt het mooi: ‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.’ Als jij jezelf kunt zijn en bezig kunt zijn met werkzaamheden die er voor jou toe doen, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zijn erop gefocust om van onze mensen te achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel plaatsnemen waar zij gelukkig worden. GrijsGroen kent een bedrijfscultuur waar medewerkersgeluk, passie en compassie centraal staan. Wij geven om elkaar en proberen de wereld een klein stukje mooier te maken dan dat hij is. hoe? Door te zorgen dat onze mensen met veel plezier werken. Plezier werkt aanstekelijk, wie vrolijk thuis komt zorgt over het algemeen voor een aanstekelijke sfeer voor de mensen om zich heen. Een vrolijkere wereld is mooier.

jong bedrijf met ervaren hersenen

Oprichter Tjeerd van der Schee werkte 8 jaar bij projectdetacheerder & ingenieursbureau Wepro. De eerste 1,5 jaar in de rol van projectcoordinator bouwkunde & civiele techniek, erna 6,5 jaar in de rol van vestigingsdirecteur. Bij Wepro zette hij meer dan 150 hoogopgeleide medewerkers in op projecten bij opdrachtgevers. Toen hij gevraagd werd directeur te worden van Copijn ging hij de rol aan ‘de andere kant van de tafel’ vervullen. Tjeerd had nu zelf goed opgeleid (Larenstein/Wageningen) personeel nodig. Bureaus die hierin konden voorzien dienden zich in 3,5 jaar niet aan. Daarnaast werd hij bij Copijn wel gevraagd toezichthouders en directievoerders in te zetten bij opdrachtgevers, hetgeen hij 3,5 jaar met succes deed. Copijn is echter geen detacheerbureau, dus werd het tijd om een nieuwe organisatie op te richten die deze leemte gaat vullen.

Toen werd geluk heel gewoon. Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.

Uitstekende partner

Met 14 jaar ervaring in de detachering en een groot netwerk is GrijsGroen een uitstekende partner voor capaciteitsvraagstukken voor bedrijven in de groene sector en de civiele techniek.