Je rijdt naar kantoor in Utrecht dat gelukkig aan de rand van de stad ligt. Je werkdag begint vandaag met het samen met de bedrijfsleider doorlopen en controleren van de projectplanningen van de projecten die je onderhanden hebt. Je houdt de facturatie in de gaten en je werkt de projectadministratie bij. Je pakt je tweede kop koffie die met heerlijke verse bonen is bereid. Je gaat vervolgens weer fris aan de slag met de calculatie voor 2 nieuwe mooie projecten: een iconische daktuin én een tropische binnentuin. Je bespreekt de ontwerpen met de landschapsarchitect en je spart nog even met de technisch ontwerper over de detaillering van een vlonder. Een hoveniersbedrijf waarmee je regelmatig projecten realiseert als co-maker komt langs om samen de realisatie van een project nader af te stemmen. Ná de lunch heb je een afspraak met je collega van de bomenafdeling omdat bij de aanleg van een tuin bij een private klant een aantal bomen verplaatst dienen te worden. Gelukkig heeft de organisatie hiervoor zelf de grote Caterpillar beschikbaar die deze zware klussen aankan.  In de middag bezoek je een hotel waar gewerkt wordt aan de aanleg van een intensieve daktuin. Het werk dreigt uit te lopen door een onverwachte storm die behoorlijk wat schade heeft aangericht. Je lost dit op door snel te handelen en de schade te laten herstellen. Je gaat met een goed gevoel naar huis.  Je voelt jezelf ondernemer omdat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt bij een gerenommeerde speler in de markt.

Over Copijn

Copijn Groenaanleg en beheer realiseert en onderhoudt complexe binnen- en buitenruimten, daktuinen en groene wanden. Wij onderscheiden ons door onze passie voor de levende natuur met een onvergelijkbare kennis en kunde rondom buiten- en binnenbeplanting.

Onze jarenlange ervaring met het ‘lezen’ en ‘vertalen’ van groenarchitectuur zorgt ervoor dat wij uitdagende plannen zorgeloos kunnen waarmaken. Het is onze ambitie door middel van samenwerking en innovatie een praktische uitvoering te geven aan de wensen van de opdrachtgever. Wij denken en werken vanuit de keten ‘van ontwerp tot en met beheer’.

Al jaren is bekend dat groen door middel van interieurbeplanting het werkplezier en de werkbeleving van de medewerkers enorm stimuleert. Die wetenschap beweegt veel facilitair managers en/of directieteams om groen toe te passen binnen hun gebouw. Terecht willen zij echter ook dat het groen, inclusief de materialen, passen bij het zorgvuldig gekozen interieur.

Copijn is door haar unieke combinatie van ontwerp & uitvoering onder één dak, dé specialist die groene totaalconcepten van A tot Z kan realiseren. De samenwerking tussen architect, bouwfysicus, plantdeskundige, constructeur en beheerder vanaf de conceptfase is essentieel omdat beplante ruimtes invloed hebben op de constructie en het architectonisch ontwerp. Naast het inzetten van specifieke kennis en kunde van één van de werkmaatschappijen binnen Groenaanleg en Beheer is het mogelijk te kiezen voor een integrale projectaanpak: van ontwerp tot en met de uitvoering en beheer.

Jouw profiel
Je bent een enthousiaste ervaren Projectleider Groen die de kneepjes van het vak kent. Je hebt de zaken op orde zowel op administratief gebied als op het gebied van rendement en kostenbeheersing. Je bent een allround professional met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kwaliteit, veiligheid, gemotiveerde medewerkers en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel!

Functie-eisen

  • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op gebied van groen en/of infra.;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • In staat om vanaf de aanvraag tot en met de oplevering in de lead te zijn;
  • Een can-do mentaliteit omdat bijna alle projecten maatwerk zijn;
  • Goede affiniteit met relevante software applicaties;
  • Kennis van en ervaring met projectmatig werken;
  • Ondernemend en een overtuigende teamspeler;
  • Uitstekend kunnen plannen en organiseren.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris. Je krijgt de kans om aan unieke projecten te werken en niet het gebruikelijke massawerk. Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar aandacht voor jou en je ambities. Dit bedrijf heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioen. Het  bedrijf biedt goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.

Hoe solliciteer je?
Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting of mocht je willen solliciteren, dan kan je contact opnemen met Johan Langendoen van GrijsGroen via 06 49364033 / 030 2644344 of johan@grijsgroen.nl

GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.