Teamleider Grondstoffen – Mensgerichte Aannemer- Hillegom

De functie
Je komt aan op je werklocatie en pakt een kop koffie. De chauffeurs komen aan en afrijden om grondstoffen te brengen of te halen en naar klanten te brengen. De dag is nooit saai en heeft een mooie dynamiek. Je hebt echter de organisatie op orde en daarom lopen de zaken goed. Een goede klant belt omdat hij een partij grond tekort komt. Je collega plant dit in en weer een tevreden klant geholpen. Zelf ga je voor de lunch nog even bij een nieuwe relatie langs die overweegt klant te worden. In de middag lunch je even samen met je collega’s en worden zaken uitgewisseld. Je team bevat 12 chauffeurs, en 5 man op de werklocatie. Je bent blij dat je in een nieuwe fijn kantoorpand werkt en dat het bedrijfsterrein modern en het materieel up-to-date is. In je vorige job was dit wel anders….

Samen met je collega op kantoor neem je de planning door, je maakt een offerte en gaat even naar buiten om een praatje te maken met je collega die de weegbrug bedient. Gelukkig gaat het weer goed met zijn kind. Immers in dit bedrijf geven we om elkaar en vinden we menselijke aandacht belangrijk. Je bent ambitieus en je inspireert je  team omhoog naar een betere kwaliteit en groei in de business. Een klant vertelt je dat hij het waardeert dat je team hun afspraken nakomt, flexibel is en er op een eerlijke manier zaken wordt gedaan.  Duurzaamheid heeft je aandacht en is geen gebakken lucht in de organisatie. Je gaat met een goed gevoel weer naar huis. Morgen weer een mooie dag in het verschiet.

Het bedrijf
Deze veelzijdige aannemer is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door overnames van bedrijven met hun eigen specialisaties is de organisatie uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. Een belangrijk kenmerk voor het bedrijf is dat er oprechte belangstelling en betrokkenheid bestaat bij haar medewerkers. Door aandacht aan klanten en collega’s te geven komt de focus op de juiste manier te liggen en heerst er een goede werksfeer. Ambities worden op een realistische manier samen elkaar vormgegeven met volop kansen voor groeimogelijkheden voor de medewerkers. Het bedrijf wil graag anders en beter met het milieu en met mensen omgaan en geeft dit vorm door concrete acties die ergens toe leiden.

 Jouw profiel
Je  bent een ervaren professional actief in de grondstoffen die zich eindverantwoordelijk voelt voor de hele handel en wandel van een grondbank. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden kun jij op een juiste wijze contacten onderhouden en weet je anderen te motiveren en te enthousiasmeren. Je bent een sterke en stabiele persoonlijkheid, die met gebruikmaking van je talenten het verschil weet te maken.

Werkzaamheden

  • Sturing geven aan het team grondstoffen en transport
  • Uitbrengen van prijsopgaven en opdrachtbevestigingen
  • Eerste aanspreekpunt voor interne en externe opdrachtgevers;
  • Opbouwen en acquisitie van relaties en onderhouden van contacten;
  • Realiseren van de commerciële, logistieke en financiële doelstellingen
  • Zorg dragen voor de naleving van kwaliteit, arbo en milieu

Functie-eisen

  • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Ondernemend en een overtuigende leidinggevende
  • Uitstekend kunnen plannen en organiseren

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris en een auto van de zaak. Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar aandacht voor jou, je ambities en je eigenheid centraal staan. Dit familiebedrijf heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, pensioen. Het  bedrijf biedt goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.

Hoe solliciteer je?
Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting of mocht je willen solliciteren, dan kan je contact opnemen met Johan Langendoen van GrijsGroen via 06 49364033 / 030 2644344 of johan@grijsgroen.nl

GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.