Ben jij ervaren in het aansturen van een team binnen de ondergrondse infra? In deze rol combineer jij teammanagement, financiële verantwoordelijkheid, resultaatgericht en klantgerichtheid met jouw ondernemerschap. Als je hier enthousiast van wordt, dan komen wij graag met je in contact!

Waar kom je te werken?
Deze aannemer is één van de grootste aannemers in Nederland en heeft ook een afdeling Water en Energie.  Energie en water zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Deze afdeling realiseert de infrastructuur die nodig is voor de opslag en transport. Gas, elektriciteit en water wordt van de bron tot bij de eindgebruiker gebracht.

Wat ga je doen?
Als teamleider in de regio West word je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en begeleiden van het werkproces voor de opdrachtgevers en eindklanten voor het drinkwater contract in Noord-Holland. Het gaat om een nieuw raamcontract met het Drinkwaterbedrijf Noord Holland, zodoende krijg je de kans om een nieuw team te versterken, te motiveren en te verbeteren voor de aanleg van water in de regio. Jij zorgt dat je collega’s dagelijks het beste uit zichzelf kunnen halen. Door optimaal georganiseerde werkprocessen zullen de projecten volgens planning en binnen de gestelde richtlijnen, procedures en normen worden gerealiseerd.   Als Teamleider rapporteer je direct aan de Bedrijfsleiding van regio West. In de regio werken nog  8 andere teamleiders, ieder verantwoordelijk voor zijn eigen contract dan wel projecten. Jij wordt daarbij als teamleider verantwoordelijk voor het contract met Drinkwaterbedrijf Noord Holland. In dit contract vindt de aanleg van nutsvoorzieningen plaats voor het Drinkwaterbedrijf. Jouw team bestaat uit een projectorganisator, werkvoorbereiders, engineers, uitvoerders, en civiele en montageploegen.

Wat zijn je Werkzaamheden:
• Veiligheid heet prioriteit! Een veilige en gezonde werkplek voor alle medewerkers, inleners, onder aannemers en de omgeving, daar zet jij je voor in.
• Medewerkers moeten het beste uit zichzelf willen en kunnen halen, jij kijkt kritisch naar de samenstelling van de verschillende functies en ploegen in jouw team.
• Je stuurt actief op kosten en opbrengsten en rapporteert tweewekelijks over de voortgang van het contract in termen van omzet en rendement
• Binnen het team bewaak jij de voortgang van diverse processen en stuur jij waar nodig met als doel dat doelstellingen te halen.
• Iedere dag kan beter, je krijgt energie van het doen verbetervoorstellen tot en met het daadwerkelijk, samen met jouw team, de processen te verbeteren.
• Jij faciliteert het management met correcte informatie, ten aanzien van de voortgang en planning, gericht op effectieve ondersteuning van de besluitvorming.
• Je bent kwaliteit gedreven en draagt dit op een coachende manier uit naar de verschillende teams met als doel dat onze werken conform kwaliteitsplan, veiligheidsplan en milieuplan uitgevoerd te worden.
• Extern onderhoudt je contacten met klanten, leveranciers, afnemers van producten, co-makers (inzake uitbesteding werkzaamheden), diensten en personeel ten behoeve van een adequate service en tijdig gereedkomen van de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
• afgeronde hbo-/wo-  opleiding in een technische richting;
• minimaal 5 jaar werkervaring als hiërarchisch leidinggevende; bij voorkeur opgedaan binnen de infra technische sector. Wij staan ook open voor een ervaren projectleider/ manager met aantoonbare en relevante projectervaring (kabels en leidingen);
• Om deze rol tot een succes te maken houd jij vooral van vrijheid om te handelen, ben je transparant, inspireer jij je team én weet je mensen voor je te winnen.

Wat bieden wij?
Je krijgt een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek (klein metaal). Er wordt gezorgd voor een auto van de zaak. Je krijgt vierentwintig vakantiedagen en dertien atv-dagen per kalenderjaar. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft deze aannemer een eigen Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Meer informatie en sollicitaties:
Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting of mocht je willen solliciteren, dan kan je contact opnemen met Johan Langendoen van GrijsGroen via 06 49364033 / 030 2644344 of johan@grijsgroen.nl

GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.