Wat?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding van projecten. Je maakt calculaties voor integrale onderhoudsbestekken (RAW, UAV-gc). Je stelt kwaliteitsplannen op voor de projecten en maakt een beheerplan of meerjaren onderhoudsplan voor buitenruimtebeheer. Je werkt aan  het opstellen en beheren van risicomanagement en het verzorgen van omgevingsmanagement. Tevens maak je offertes. Je werkt nauw samen met de projectleider voor wie je ook sommige ondersteunende werkzaameheden uitvoert. 

Wie?
Je bent een zelfstandig type en allround inzetbaar. Je bent in staat om samen met de projectleider en ontwerpers tot gewogen technische oplossingen te komen. Je hebt teamgeest, bent flexibel en praktisch ingesteld. Natuurlijk heb je cijfermatig inzicht en heb je ervaring met geautomatiseerde teken-, bestek- en calculatieprogramma’s. Bestekken worden vervaardigd in de RAW systematiek. Ook zal je in aanraking komen met technische reglementen zoals de Standaards UAV-gc en ARW. Je werkt dus ontwerpen technisch uit, maakt besteksramingen, vervaardigt bestekken, verzorgt inlichtingen bij aanbestedingen en houdt incidenteel toezicht.  Je beschikt over een relevante MBO of HBO opleiding. 

Wij?
Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Wij geven om elkaar en proberen de wereld een klein stukje mooier te maken dan dat hij is. hoe? Door te zorgen dat onze mensen met veel plezier werken. Plezier werkt aanstekelijk, wie vrolijk thuis komt zorgt over het algemeen voor een aanstekelijke sfeer voor de mensen om zich heen. Een vrolijkere wereld is mooier. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met wat je doet. Wat jij doet moet in lijn zijn met wie jij bent. Loesje verwoordt het mooi: Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen. Als jij jezelf kunt zijn en bezig kunt zijn met werkzaamheden die er voor jou toe doen, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zijn erop gefocust om van onze mensen te achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel plaatsnemen waar zij gelukkig worden.

GrijsGroen werkt mee aan een breed scala aan civiele projecten in Nederland. Voor iedere uitvoerder hebben wij passende projecten. Uiteraard bieden wij daarnaast een prima arbeidsvoorwaardenpakket dat jij zelf kunt samenstellen en zijn er opleidingsmogelijkheden volop aanwezig.

Meer over deze vacature: bel 030-2644344 en vraag naar Johan Langendoen of Tjeerd van der Schee, of solliciteer via info@grijsgroen.nl